Himpunan Mahasiswa Teknik Sipil ITB

Contact Person
Kategori Himpunan Mahasiswa Jurusan

PROFIL UMUM

Ketika pertama didirikan, HMS bergerak untuk membantu kepentingan anggota dalam hal akademik. Seiring dengan perkembangan yang ada, HMS sebagai wadah organisasi kemahasiswaan mempunyai potensi yang dapat dikembangkan untuk lebih memenuhi kepentingan dan kebutuhan anggotanya. Lambang HMS – ITB adalah gambar seorang ahli Teknik Sipil memakai helm pengaman proyek dengan latar belakang konstruksi yang selesai dibangun di dalam sebuah lingkaran yang dikelilingin oleh tulisan HIMPUNAN MAHASISWA SIPIL ITB. Jaket HMS – ITB adalah jaket berwarna hijau tua.

PRESTASI

first thoughts on “Himpunan Mahasiswa Teknik Sipil ITB”

JOB OPEN FOR FRESH GRADUATES

Our client, an Construction Engineering Company, is looking for a Construction Project Engineer.

Key Responsibilities
• Handle the current construction project , such as low/high rise building, roads,irrigation system, etc.
• Perform as a project consultant.

Skills/ Requirements:
• Male, age 25 to 35 years old
• Diploma or Bachelor in Civil Engineering or related field, with 3 years experience. Fresh graduates are encourage to apply.
• Will be place in Jayapura, Papua base on contract
• Hardworking and able to work in minimal supervise condition.

If you are interested for this position, please kindly send your latest CV and photo at career@arcigee.com, with subject: RCG_(Your Name)_(Your Position)_(Expected Salary).

We will contact you for further information.

Cheers,
Career Division